Od roku 1997 prowadzimy rodzinne gospodarstwo rolne Bio-Las o powierzchni 20 hektarów. Zajmujemy się produkcją szkółkarską roślin ozdobnych liściastych oraz iglastych. Uprawiamy także zboża które stanowią karmę dla naszego niewielkiego stadka kur niosek liczącego ok 400 sztuk. Jaja - z wolnego wybiegu (1)- dostarczamy do zaprzyjaźnionych sklepów ze zdrową żywnością oraz sprzedajemy na miejscu w Gospodarstwie. W naszym sadzie jabłoniowym rosną stare dobre odmiany tj. Kosztela, Szara i Złota Reneta, Kosa pomarańczowa, Antonowka oraz nowe odmiany typu Cortland, Freedom, Paulared, Gloster. Mamy też ok 200 drzew rajskich jabłoni odmiany Ola. Z jabłek produkujemy przede wszystkim naturalny ocet jabłkowy oraz ocet jabłkowy z dodatkami : winogron, śliwek, rokitnika, pigwowca. W sadzie śliwkowym rośnie 200 drzew węgierki zwykłej. Z ich owoców produkujemy powidła śliwkowe bez dodatku cukru.

W roku 2014 zajęliśmy 3 miejsce w kategorii Gospodarstw Ekologicznych Produkcyjnych w Lubuskim a w roku 2015 miejsce 1 w tej samej kategorii. Natomiast nasz sztandarowy produkt żywy ocet jabłkowy "Złote jabłuszko" zdobył w roku 2017 miejsce 1 w konkursie Smaki Regionu. Gospodarstwo prowadzimy w systemie zgodnym z naturą i środowiskiem. Sady i pola nie są opryskiwane chemią, kury dostają zdrową naturalną karmę i korzystają z wolnego wybiegu. Przy Gospodarstwie działa firma usługowa o nazwie Manufaktura która świadczy usługi ogrodnicze.